• Bali Boho Interieur
  • Gratis verzending boven €24,95
  • Volgende werkdag verzonden!
Home » Wanddecoratie

BALI. WALL ART

Je kunt je nieuwe woning inrichten met de mooiste meubels en toch het gevoel hebben dat er iets mist! Onze WALL ART is de ideale oplossing om de Bali-vibe in jouw woning te brengen! :) 

 BALI. Macramé

De BALI. Lifestyle collectie Macramé

 


BALI. WALL DECO

Ben je opzoek naar iets unieks? Bij onze WALL DECO staan te tofste items om tijdens de koude en donkere dagen toch de zomer in je huis te halen! :) 

 


BALI. Wandkleden

Je ziet ze steeds vaker op de muur hangen, onze toffe wandkleden! Deze wandkleden zijn van gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit. Onze wandkleden zijn met liefde samengesteld en brengen je helemaal in tropische sferen! 

 


BALI. Giftcards

Nog geen idee wat je iemand met Kerst kan geven? Geef een giftcard cadeau aan je vriend(in)! 


BALI. Mirrors

Een toffe spiegel mag niet ontbreken in je interieur! Check hier onze spiegels, een deel is ook hand gemaakt tussen de rijstvelden in Indonesië, leuk om te bedenken wat voor reis deze spiegel heeft gemaakt voordat hij bij jou terecht is gekomen! :) 

 


BALI. Rotan wandschalen 

Deze rotan wandschalen zijn handgemaakt en stuk voor stuk uniek, geen één is hetzelfde! Dit geeft jou de kans om echt iets bijzonders in huis te halen. Van dichtbij zie je ook het vakmanschap, wat een werk!

 


BALI. Schelpenketting & Angklung 


WOONACCESSOIRES

WANDKLEDEN

BLOG