• BALI. Boho Interieur
  • Gratis verzending boven €24,95
  • Volgende werkdag verzonden!
  • Retourtermijn van 14 dagen
Home » Tuin

Bali Parasols 

Hand gemaakte Bali Parasols die jouw tuin direct omtoveren tot een klein stukje Bali. 


Tuinposters

New in store! Wij hebben dit voorjaar zo ongelofelijk vaak de vraag gekregen of onze toffe wandkleden ook in de achtertuin kunnen. Helaas, deze zijn van 100% katoen! Nu hebben wij tuinposters, die zijn van PVC en daarom uitermate geschikte om jouw achtertuin een tropisch sfeertje te geven. Wij vinden het een echte eyecatcher voor in de achtertuin! Wat vind jij? 


Muurcirkels 

Deze aluminium muurcirkels zijn perfect voor binnen én buiten! 


Bali Tuin Inspiratie 

De Bali Boho sfeer houdt niet op in je woonkamer, deze kan je ook perfect doortrekken naar je achtertuin! En het leuke is dat op deze manier je tuin ook écht onderdeel wordt van je interieur. In de zomer kan je je tuin hierdoor omtoveren tot een klein stukje Bali paradijs. Dit kan je doen met onze gave Bali Parasols, die je af kan maken met een toffe Bali parasol voet. Je ziet dat ze met veel aandacht gemaakt zijn en hierdoor geven ze je tuin direct heel veel sfeer.

 

Ben je gek op onze wandkleden? Wij hebben heel vaak de vraag gekregen of deze ook geschikt zijn voor buiten. Onder een veranda kunnen ze zeker hangen, maar omdat ze van 100% katoen zijn, zijn ze niet weersbestendig. Daarom hebben wij nu speciale tuinposters in dezelfde jungle prints die speciaal gemaakt zijn voor buiten en 100% weersbestendig zijn. Zo kan je een kale plek op je schutting omtoveren tot een stukje jungle geluk. 

 

En wat vind je van onze aluminium muurcirkels? Deze kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Zo kan je je er zelfs voor kiezen dezelfde muurcirkels buiten én binnen te hangen, waardoor je je interieur perfect laat door blenden naar je achtertuin. Tof toch? 

 

Weet jij hoe jij jouw tuin een tropisch sfeertje geeft?